Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Λαβέλιξη Α1


  Είναι γεμάτη με μόνιμα ενεργοποιημένο νερό (ζωντανό νερό). Αποτελεί πρότυπο υγείας για τα κύτταρά μας. Καθαρίζει το ενεργειακό μας πεδίο, ενισχύει την αύρα, και βοηθά το υλικό, αιθερικό και αστρικό σώμα να αποκτήσει τη χαμένη ισορροπία του.
  Απελευθερώνει τα συναισθήματα και τη δημιουργικότητα.
  Μπορούμε να την τοποθετήσουμε πάνω στο κεφάλι και να καθίσουμε στον πρωινό ήλιο για 10΄. Επίσης μπορούμε να την τοποθετήσουμε στα τσάκρας που τα νιώθουμε αδύναμα ή στους μεσημβρινούς των οργάνων που δυσλειτουργούν ή όπου εμείς νιώθουμε ότι χρειάζεται. Αρκούν 3 εικοσάλεπτα την ημέρα. Μπορούμε να την φοράμε και σαν μενταγιόν. ( Στο τσάκρα της καρδιάς οι άντρες και στο ηλιακό πλέγμα οι γυναίκες ).
    Ενεργοποιεί το νερό, τα υγρά και στερεά τρόφιμα που θα τοποθετηθούν πάνω της. Αρκούν 2-3΄ για ένα ποτήρι νερό, να θυμηθεί την αρχική του υγιή κατάσταση και να αλλάξει τη μοριακή δομή του. Αποκτά γεύση φρέσκου νερού πηγής. Τα φρούτα και λαχανικά που θα τοποθετήσουμε πάνω της θα αργήσουν να μαραθούν και θα αποκτήσουν φρεσκάδα. Το ίδιο συμβαίνει όταν τα αφήσουμε σε ενεργοποιημένο νερό για μερικά λεπτά. 

lavelixi@gmail.com                                              www.facebook.com/lavelixi.labyrinth    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου