Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αμφίλιξη


 Κάθε σώμα έχει ένα σημείο 0. Από αυτό το σημείο ξεκινάει η δημιουργία. Κάθε φυτό, κάθε ζώο, κάθε πλανήτης, έχει ένα σημείο 0. Από ‘κει σύμφωνα με τους κανόνες της Ιερής Γεωμετρίας, δημιουργείται κάθε ύπαρξη. Σε υλικό, συναισθηματικό, πνευματικό επίπεδο. Αυτό μας δείχνει η Αμφίλιξη. Είναι η ροή της ενέργειας που απελευθερώνεται για να δημιουργήσει οτιδήποτε Θεϊκό, σε κάθε έμψυχο σώμα. Είτε είναι άνθρωπος, είτε είναι ζώο, είτε είναι φυτό, είτε είναι ουράνιο σώμα, πλανήτης, γαλαξίας, σύμπαν. Καθένα από αυτά έχει ένα σημείο 0.
 Εστιάζουμε σ’ αυτό κάθε στιγμή που κάτι δε ρέει, δε λειτουργεί. Εστιάζουμε σ’ αυτό, κάθε στιγμή που θέλουμε να δεχτούμε. Εστιάζουμε σ’ αυτό κάθε στιγμή που θέλουμε να χαρίσουμε. Και φτάνει αυτό. Φτάνει να είμαστε εστιασμένοι εκεί. Ξεκινάμε τη μέρα μας και εστιάζουμε εκεί. Ξεκινάμε μια εργασία και εστιάζουμε εκεί. Πρώτα απ’ όλα. Ξεκινάμε μια θεραπεία, και εστιάζουμε εκεί. Και σιγά-σιγά όλα αρχίζουν να ανθίζουν. Όλα ρέουν χωρίς εμπόδια.
  Οραματιζόμαστε ότι είμαστε μια Αμφίλιξη. Είναι σημαντικό να ακολουθούμε νοητά ή με το δάχτυλο την πορεία της. Τα πιο σημαντικά κομμάτια της πορείας είναι αυτά που γυρίζουν 180 μοίρες(12). Συμβολίζουν την αλλαγή από τα γνωστά, τα δεδομένα, στα άλλα, τα θεϊκά. Και η μορφή της σε ανάποδο κώνο μας δίνει την ορμή για να ανέβουμε. Είναι 2 οι κινήσεις. Είναι οι ελίξεις της Λαβέλιξης, και η είσοδος στο κέντρο μας. Κι έπειτα η δημιουργία από το κέντρο μας προς τα έξω. Και όταν περάσει μέσα από τις σπείρες, κι ανέβει, αυτό που θα δημιουργηθεί, θα είναι σε αρμονία με το σύμπαν. Αυτό χρειάζεται κατά διαστήματα να το διαβάζουμε πάλι για να το κατανοήσουμε.

lavelixi@gmail.com                                                                 www.facebook.com/lavelixi.labyrinth



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου